Bisdom Haarlem-Amsterdam
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Dossier Assisibedevaart 2018

Bisdombedevaart Assisi - mei 2018In de meivakantie van 2018 gaat het bisdom weer op bedevaart, dit keer naar Assisi, Italië. Alle informatie, nieuwsberichten en uiteindelijk verslagen en foto’s m.b.t. de diocesane bedevaart naar Assisi zullen in dit dossier worden verzameld.

Activiteiten

  •   Lezing over Franciscus van Assisi - zaterdag 7 oktober - van 14.15 tot 18.00 uur
spreker: pater franciscaan Roland Putman, locatie: Boomkerk, AmsterdamInschrijving voor bisdombedevaart Assisi
Vanaf nu geopend
nieuws - maandag, 2 oktober 2017
De voorbereidingen voor de bisdombedevaart in de meivakantie van 2018 zijn al een tijd in volle gang. Nu is het dan eindelijk zover! U kunt zich vanaf nu inschrijven voor wat een mooie en bijzondere bedevaart naar Assisi beloofd te worden. Samen met uw gezin, familie en/of parochiegenoten.
In de voetsporen van de Heilige Franciscus
Zaterdag 7 oktober - 14.15 uur - Pater Putman
nieuws - woensdag, 20 september 2017
De Boomkerk, officieel de kerk van de heilige Franciscus van Assisi, organiseert op zaterdag 7 oktober 2017 een boeiende middag met pater franciscaan Roland Putman rond het thema ‘In de voetsporen van de heilige Franciscus’.
Nieuwe infobijeenkomsten
Voor ambassadeurs en pastores
nieuws - donderdag, 14 september 2017
Het bisdom organiseert samen met touroperator VNB een aantal infor­ma­tiebijeenkomsten over de komende bisdombedevaart naar Assisi in mei 2018. Het programma van de bede­vaart, de prijzen voor de reis en verdere praktische reisinformatie komen aan bod. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ambassadeurs en pastores.
Waarom moet u mee naar Assisi?
Mgr. Hendriks deelt zijn hoogtepunten met u!
nieuws - vrijdag, 21 juli 2017
Assisi is bekend geworden door de Heilige Franciscus en Clara, maar er zijn meerdere elementen die de deze plaats wereldwijd bekendheid geven. Mgr. Hendriks is al vaker in Assisi geweest en deelt met ons enkele ervaringen die hij als hoogtepunt zag bij zijn bezoek aan Assisi.
Promotiemateriaal bisdombedevaart Assisi
nieuws - donderdag, 13 juli 2017
Eind juni vonden de eerste promotiebijeenkomsten plaats in Heemskerk en Amsterdam voor de bisdombedevaart naar Assisi. De bedevaart die we met bisdom Haarlem-Amsterdam gaan maken vindt plaats in de meivakantie van 2018.
Mgr. Punt nodigt u uit mee te gaan naar Assisi
Reis ‘tussen tijd en eeuwigheid’
nieuws - dinsdag, 11 juli 2017
Van 28 april t/m 6 mei gaan we met ons bisdom op bedevaart naar Assisi. Het belooft weer een prachtige pelgrimage te worden waarbij we als bisdom op reis gaan tussen tijd en eeuwigheid. Want dat is het! Een pelgrimage waarbij we ons laten inspireren door de Heiligen Franciscus en Clara van Assisi, die ons laten zien dat we bestemd zijn voor een hoger doel dat verder gaat dan een bestaan in deze wereld en deze tijd.
Met uw parochie op bisdombedevaart
Meivakantie 2018 • Assisi
nieuws - dinsdag, 27 juni 2017
Bisdom Haarlem-Amsterdam gaat in de meivakantie van 2018 op bede­vaart naar Assisi. Deze bedevaart zal in het teken staan van de Heilige Franciscus en Clara uit Assisi. Het leven van deze twee heiligen heeft een grote indruk op de stad achter­gelaten die tot op de dag van van­daag velen inspireert.
Enthousiaste ambassadeurs gezocht
Infobijeenkomsten voor bisdombedevaart Assisi mei 2018
nieuws - vrijdag, 9 juni 2017
Voor de bisdombedevaart naar Assisi in mei 2018 zoekt het bisdom enthousiastie ambassadeurs. Als ambassadeur bent u de contactpersoon voor zowel de organisatie van de bisdombedevaart als voor uw eigen parochie.
Bisschop nodigt gelovigen uit voor bedevaart Assisi
Bisdombedevaart meivakantie 2018
nieuws - woensdag, 12 april 2017
Tijdens de Chrismamis op woensdag 12 april 2017 heeft Mgr. Punt de gelovigen uit het bisdom Haarlem-Amsterdam opgeroepen, om samen met hem en zijn hulpbisschop Mgr. Hendriks, mee op bedevaart te gaan naar Assisi. De bedevaart zal volgend jaar (2018) plaatsvinden in de meivakantie.Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose