Bisdom Haarlem-Amsterdamlink naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook

Uitnodiging voor priesterwijding

Zaterdag 24 juni 10.30 uur Bavokathedraal Haarlem

gepubliceerd: woensdag, 21 juni 2017
foto: Wim Koopman
De wijdelingen vlak voor hun diakenwijding in november 2016
De wijdelingen vlak voor hun diakenwijding in november 2016

De diakens Anton Goos en Teun Warnaar zijn naar Abdij Sint-Benedictusberg (Mamelis) in Vaals afgereisd om zich met een stille retraite voor te bereiden op hun priester­wijding op zaterdag 24 juni in de Kathedrale Basiliek van Sint Bavo te Haarlem. Deo volente zullen zij tot priester worden gewijd tijdens de Eucharistie­viering om 10.30 uur.

Maandag 3 oktober 2016 hebben de seminaristen hun eed van trouw en geloofsbelijdenis afgelegd tegenover mgr. dr. J.W.M. Hendriks, de hulpbisschop van Haarlem-Amsterdam en op 12 november 2016 volgde hun diaken­wijding. Klik hier voor de fotoserie van de diaken­wijding.

De beide nieuwe diakens hebben hun opleiding aan het groot­seminarie van het bisdom gehad en doen hun pastoraal jaar in Volendam (Anton Goos) en Heems­kerk (Teun Warnaar). Beiden hebben ervaring opgedaan met het werken met de armen: Teun in een congregatie van broeders van Moeder Teresa, Anton in Rotterdam in de Paulus­kerk.

Wij vragen u te bidden voor onze wijdelingen en de andere jonge priesters die deze maand zijn gewijd in de andere Nederlandse bisdommen.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose