Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Benoeming nieuwe directeur Muziekinstituut

gepubliceerd: vrijdag, 7 juli 2017
Benoeming nieuwe directeur Muziekinstituut

Mevrouw Annemarie van Zoest is per 1 juli 2017 benoemd tot de nieuwe directeur van het Muziek­insti­tuut van de Kathedrale Basiliek Sint Bavo in Haarlem. Dit heeft het bestuur gisteren aan de ouders en koorleden bekend gemaakt.

Onder dit Instituut vallen de Koor­school en het Kathedrale koor van de Haarlemse kathedraal. Van Zoest volgt Hans Hartog op die in juli 2016 afscheid heeft genomen. Zij was al geruime tijd adjunct-directeur van de Koor­school. Het onderwijsteam op de Koor­school bestaat uit 6 leer­krachten en 4 muziekdocenten. De Koor­school, uniek in haar soort in Nederland, telt momenteel 68 leerlingen. Een aparte status vanwege het Ministerie van Onderwijs maakt dit mogelijk.

Het bestuur van het Muziek­insti­tuut is blij met de benoeming van mevrouw Van Zoest vanwege haar sporen die zij in het onderwijs reeds heeft verdiend en de uitstekende wijze waarop zij het afgelopen jaar al leiding heeft gegeven aan de Koor­school.
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose