Bisdom Haarlem-Amsterdam
Delen:
meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook
Volgen:
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten volg Pancratiusparochie op Twitter volg Pancratiusparochie op Facebook

Kerkproeverij - Back to church

Nieuwe video van Katholiekleven.nl

gepubliceerd: donderdag, 24 augustus 2017
Kerkproeverij - Back to church

“Het is tijd dat je naar huis toe komt.” Een uitspraak door Rudof Westerlink in een filmpje van Katho­liek­le­ven.nl. In het weekend van 9 en 10 september worden mensen uitgenodigd om weer mee te gaan naar de Kerk. Nodigt u ook familie, buren, vrienden en kennissen uit?

Rudolf Westerlink is in 2015 gedoopt en gevormd in de H. Nicolaas­kerk in Amsterdam. Daarvoor was hij niet veel in aanraking geweest met geloof. “Ik was wel geïnte­res­seerd, maar nog wel heel lang op zoek eigenlijk. Ik had steeds niet kunnen vinden in mijn leven wat ik eigenlijk precies wou.”

Maar op een gegeven moment werd er op zijn deur geklopt, vertelt hij, “en dat kwam hard binnen.” Wie klopte? Wanneer? En wat was de bood­schap? Bekijk de video!

 

 

Meer informatie
Bisdom Haarlem - Amsterdam • Postbus 1053 • 2001 BB  Haarlem • (023) 511 26 00 • info@bisdomhaarlem-amsterdam.nlDisclaimerDeze website is gerealiseerd door iMoose