De wereldkerk in de Tiltenberg

gepubliceerd: zaterdag, 2 september 2017
Mgr. Hendriks, Mgr. Punt en Mgr. Menghesteab
Mgr. Arquelles en Mgr. Punt

Op vrijdag 1 september ontvingen de beide bis­schop­pen, Mgr. Tesfamariam Menghesteab, de aarts­bis­schop van Asmama in Eritrea. De aarts­bis­schop vertelde uitvoering over de moeilijke situatie in zijn land. Hij overhandigende Mgr. Punt een mooie stola.

Eerder die dag ontving Mgr. Punt de emeritus aarts­bis­schop van Lipa (Philippijnen), Mgr. Ramon Arquelles. Beide bis­schop­pen kennen elkaar al lang. Mgr. Arquelles was legerbisschop in de Filipijnen en enkele jaren geleden heeft Mgr. Punt een bezoek aan dit land en uiteraard zijn collega gebracht.