Inschrijving voor bisdombedevaart Assisi

Vanaf nu geopend

gepubliceerd: maandag, 2 oktober 2017

De voor­bereidingen voor de bisdom­bedevaart in de mei­vakantie van 2018 zijn al een tijd in volle gang. Nu is het dan eindelijk zover! U kunt zich vanaf nu inschrijven voor wat een mooie en bijzondere bedevaart naar Assisi beloofd te worden. Samen met uw gezin, familie en/of parochiegenoten.

Het bisdom organiseert deze bedevaart in samen­werking met reis­organisatie VNB. De inschrijving verloopt via de website van VNB. U kunt zich ook inschrijven via een aanmeld­formulier. Deze zijn aan te vragen bij VNB of via het bisdom.

Reisopties & prijzen

Het bisdom biedt twee reismogelijkheden aan voor de reis naar Assisi: een busreis en een vliegreis. U leest er in de folders alles over.

Voor jongeren in de leeftijd van 0 t/m 25 jaar is er een speciaal jongerentarief. Jongeren kunnen mee tegen een gereduceerd reistarief.

• 9-Daagse busreis van 28 april t/m 6 mei 2018
    prijs: € 899 (jongeren € 449)
  • 6-Daagse vliegreis van 30 april t/m 5 mei 2018
    prijs: € 799 (jongeren € 349)

De hulpbisschop gaat ook mee

Mgr. Hendriks heeft zich inmiddels ook ingeschreven!

Mgr. Hendriks heeft zich inmiddels al ingeschreven

Verslag informatie­bijeen­komst Amsterdam

Lees ook het verslag van mgr. Hendriks over de informatie­bijeen­komst in de Boomkerk op 28 september: